DAILY Women's Wear

Menu

Daily presenteert haar fall/winter collectie tijdens de nieuwe VIP4Daagse!

Het is bijna weer zo ver, de nieuwe VIP4Daagse. Vier dagen lang kunt u bij ons in de winkel shoppen als een echte VIP. En dat niet alleen, ook kunt u genieten van een lekkere hapje en een drankje tijdens één van de drie modeshows die ook dit jaar weer worden gegeven, hier moet je dus echt bij zijn! Mocht u tijdens de modeshows niet kunnen maar wilt u toch gebruik maken van de voordelen tijdens de VIP4Daagse? Kom dan gerust op een ander moment één van deze dagen langs om onder het genot van een drankje heerlijk te winkelen. En op vertoon van uw uitnodiging, krijgt u ook nog eens 25 euro korting op uw aankopen.

Deze keer showen wij onze nieuwe fall/ winter collectie van dit seizoen met liefde voor u. Wilt u graag één van de modeshows bijwonen? Vergeet u dan niet op te geven, om zeker te zijn van een zitplaats! Dit kan bij ons in de winkel of uiteraard per mail of telefoon.

Wij hopen u graag te zien van 4 t/m 7 Oktober!

Lieve groeten,

Het Daily Team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories:   Nieuws