DAILY Women's Wear

Menu

Black Stories ⭐⭐⭐ Maart = Daily V.I.P. Maand! ⭐⭐⭐

Lang leve de lente: we hebben bij Daily Women’s Wear prachtige nieuwe collecties ingekocht en we staan te popelen om deze aan u als V.I.P. klant te laten zien. Daarom is de hele maand maart bij ons weer Daily V.I.P. maand!

BLACK STORIES

Onder het thema Black Stories laten we u aan de hand van onze nieuwe voorjaars- & zomercollectie graag zien hoe u de komende seizoenen met uw kleding een uniek verhaal kunt vertellen. Vrouwelijk, maar met een uitgelezen stoere touch dankzij gestreepte prints, opengewerkte stoffen, breisels en lederen accessoires.

V.I.P. MAAND MAART

U bent de hele maand maart van harte welkom om uw €25,- V.I.P. korting* te komen verzilveren, maar op 3 momenten maken we het éxtra gezellig tijdens een klassiek uitgebreide V.I.P. modeshow met zitplaatsen:

Als dank voor uw bezoek gaat u bovendien naar huis met een gesigneerd, spannend boek van schrijfster Inge Spaan.

Interesse? Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus we werken hiervoor op reservering. Dat kan via een mailtje door hierboven de show van uw keuze aan te klikken of door ons een WhatsApp bericht te sturen. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook: 0314 34 66 25.

VERHINDERD?
Kunt of wilt u niet bij bovenstaande modeshows aanwezig zijn? Dan is Koopzondag 24 maart misschien een leuk alternatief. Die hele dag hebben we doorlopend modeflitsen en staat er wat lekkers voor u klaar.

VERLOTING

Tot slot verloten we aan het eind van de maand gewilde prijzen onder alle verzilverde V.I.P. kortingscodes, waaronder een Daily kledingcheque! Dat alles maakt een bezoekje aan onze winkel tijdens V.I.P. maand maart meer dan de moeite waard, toch?

We kijken er naar uit u te mogen ontmoeten. Dus tot gauw?

Christel, Petra, Wieteke, Monique & Emmy

* Geen V.I.P. kortingscode per WhatsApp ontvangen? Geen probleem, stuur ons een WhatsApp bericht en we maken het voor u in orde.

Categories:   Nieuws

Tags: