DAILY Women's Wear

Menu

 

𓆉°❀⋆.ೃ࿔*:・ 25 april: Daily Summer Vibes!

Met de adrenaline van een heerlijke V.I.P. maand nog in ons bloed, maken we ons bij Daily klaar voor een extra zomerse modeshow: Daily Summer Vibes! op donderdag 25 april. Bent u erbij?

HOOGZOMERGEVOEL

Om meteen lekker in het zomergevoel te komen, trakteren we u bij binnenkomst op een heerlijke cocktail. Vervolgens showen onze modellen u onze hoogzomercollecties van onder andere Marc Aurel, ZOSO en Sneakerdresses. Echt prachtige items waar we warm voor lopen!

ORIFLAME

Aansluitend hebben we Linda Koster van het Zweedse beautymerk Oriflame bereid gevonden om te demonstreren hoe u deze zomer niet alleen verantwoord maar ook stralend naar buiten kunt, dankzij hoogwaardige huid- en voetverzorging met UV-bescherming.

20% KORTING OP UW AANKOOP
Hebben we u geïnspireerd met onze prachtige hoogzomercollecties? Dan ontvangt u deze avond van ons 20% korting op één item naar keuze!*

We sluiten het programma feestelijk af met een spannende verloting: we mogen maar liefst 4x een kledingstuk van ZOSO weggeven! En als dank voor uw bezoek gaat u tot slot naar huis met een feestelijk gevulde goodiebag!

  • 18.30 uur: inloop
  • 19.00 uur: start modeshow
  • 22.00 uur: sluiting winkel

Al met al een bezoekje meer dan waard toch?
Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus we werken hiervoor op reservering. Dat kan via een mailtje door de rode knop hieronder aan te klikken of door ons een WhatsApp bericht te sturen. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook: 0314 34 66 25.

Zien we u de 25e?

* Alleen geldig op donderdagavond 25 april. Informeer naar de voorwaarden.

Categories:   Nieuws

Tags: