DAILY Women's Wear

Menu

Reserveer hier uw gratis ticket(s) ⭐⭐⭐ Daily V.I.P. Dagen nieuwe stijl: 15 t/m 20 oktober ⭐⭐⭐

2020 heeft ons flink aangezet om onze gewoontes onder de loep te nemen. Niets is meer vanzelfsprekend. Gelukkig hebben we bij Daily op onze trouwe klantenkring mogen rekenen, dankuwel! En vanzelfsprekend mag u ook op óns rekenen. Daarom nodigen we u hierbij van harte uit voor de Daily V.I.P. Dagen nieuwe stijl van 15 t/m 20 oktober aanstaande.

Onder het passende thema A Better Tomorrow laten we u aan de hand van onze nieuwe herfst- & wintercollectie graag zien hoe u de komende seizoenen verantwoord modieus tegemoet kunt treden. Bijvoorbeeld door te kiezen voor natuurlijke materialen. waaronder biologisch katoen en eco-breisels van bewuste modemerken als Black bij K&M en natuurlijk ons private label. 

Wat is er nieuw?
Vanzelfsprekend willen we uw bezoek aan de Daily V.I.P. Dagen verantwoord houden voor zowel uw als onze gezondheid. Daarom spreiden we de drukte en organiseren we ditmaal maar liefst 10 kortere modeshows verspreid over 6 dagen! Met een gereduceerd aantal zitplaatsen en modellen per show, maar met meer ruimte voor persoonlijke aandacht.

Aansluitend is er gelegenheid om al het moois te bekijken, te passen en te kopen. En als dank voor uw bezoek gaat u sowieso met een weloverwogen Daily attentie naar huis.

Aan het eind van de maand verloten we gewilde prijzen onder de ingeleverde kaarten, waaronder een tasshawl en een kledingcheque

Reserveer nu alvast uw zitplaats!
Een gratis zitplaats reserveren voor de modeshows is verplicht en we gunnen u als klant graag als eerste de keuze, aangezien het aantal plaatsen per modeshow beperkt is.

U regelt uw gratis ticket(s) eenvoudig via onderstaande button. Hier vindt u ook alle details en beschikbaarheid. Vanzelfsprekend kunt u ook reserveren in de winkel of telefonisch via (0314) 34 66 25.

Tot 15, 16, 17, 18, 19 of 20 oktober!
Christel, Petra, Wieteke & Emmy

Categories:   Uncategorized

Tags: