DAILY Women's Wear

Menu

Elsewhere

SPRING/SUMMER 2023

Elsewhere is opgericht in 2003 in Nijmegen met de overtuiging dat het leven te kort is voor saaie, ongeïnspireerde kleding. De ontwerpers geloven dat elke vrouw zich vrij moet voelen om haar individualiteit uit te drukken door middel van haar persoonlijke stijl.

De collecties van Elsewhere bevatten daarom opvallende kledingstukken die zijn ontworpen met aandacht voor detail en comfort in het achterhoofd. Comfortabele, moeiteloze ensembles die passen in een moderne, kenmerkende garderobe voor dagelijks gebruik.

SS23 Collectie

De SS23-collectie bevat de kleuren Black en Offwhite en is is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige materialen zoals linnen, katoen en viscose. En een geweldige katoenmix met 3D-effect, een kleurige viscose print, een recycled polyester, cotton mesh en meer.

In de SS23-collectie zijn de leren accessoires een geweldige aanvulling; twee opvallende kettingen en een bijzondere riem. Hiermee geef je iedere outfit een bijzondere twist!

En wat te denken van de bijzondere zwartwit gestreepte sjaal, die óók een poncho is, én een kort vest, én een lang vest. Mix en match er maar op los. Want ook dat is Elsewhere: door slim te combineren, kun je er elke keer weer anders, maar toch helemaal als jezelf, uitzien.


Be free, be unique, be you!

Categories:   Merken