DAILY Women's Wear

Menu

Only-M (Donna Grande)

SPRING/SUMMER 2023

Only-M ontwerpt sportieve, hippe, comfortabele kleding met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een vrouwelijk silhouet, welke maat u ook hebt. Het merk staat voor comfortabele, sportieve kleding met een preppy-chique twist; kleding van zeer goede kwaliteit die je graag draagt, jaar na jaar.

Wat Only-M zo bijzonder maakt, is dat de ontwerpers altijd een modieuze Italiaanse touch aan de collectie toevoegen. Denk daarbij aan nét even een andere knoopje, een extra lusje zodat u de mouwen een extra accent kunt geven, of een roezel. Maar maar dan wel een stoere versie en geen truttig roezeltje. Bij Daily houden we het immers graag clean!

Daarmee is Only-M voor Daily bij uitstek een label om u goed te kleden voor een speciale gelegenheid, of deze nu zakelijk, stemmig of juist feestelijk is.

Only-M Donna Grande

Bij Daily krijgen we steeds meer vraag naar grotere confectiematen. Daarom hebben we de Donna Grande lijn van Only-M toegevoegd aan ons merkenpakket. Met passie voor mode in Italië geproduceerd, maar verkrijgbaar in de maten 42 t/m 56 met een Nederlandse pasvorm! Daar zijn veel van onze trouwe Daily klanten erg blij mee.

Categories:   Merken