DAILY Women's Wear

Menu

Zeker slagen in zwart!

Bent u op zoek naar een unieke outfit in zwart? Dan mag een bezoekje aan de elegante Boliestraat van Doetinchem niet ontbreken. Op nummer 32 treft u er Daily Women’s Wear: te veelomvattend om ‘boetiek’ te heten, te intiem voor de term ‘fashion store’.

Queen of Black

Daily is dé autoriteit op het gebied van zwartwitte dameskleding in alle uiteenlopende stijlen. We voeren het grootste assortiment in de ruime omgeving van Doetinchem, vol hoogwaardige merken die u niet snel ergens anders zult tegenkomen en aangevuld met prachtige accessoires en items uit onze eigen Private Label collecties.

Bij  Daily Women’s Wear wordt de nieuwste mode nog met ouderwets veel aandacht aan de vrouw gebracht. Ons kleine, vaste team van medewerkers heeft niet alleen doorgewinterd verstand van zwárt, maar ook van mode, materialen en draagbaarheid. Hierdoor kunnen we u uitstekend adviseren over uw nieuwe outfit. Zo denken we graag mee over het slim combineren van diverse items, ook met wat u nu al in de kast heeft hangen.

Voor meer inspiratie en trends organiseren we bovendien meerdere keren per jaar VIP-modeshows met uiteenlopende modellen. Ook hierbij bent u van harte welkom: schrijft u zich dan vooral in als VIP-lid!

Wie u ook bent

We maken ons er elk seizoen hard voor dat ieder type vrouw kan slagen bij Daily. Allereerst is zwart natuurlijk een toegankelijke kleur voor bijna iedereen, geschikt voor tal van gelegenheden. Daarnaast voeren we merken met erg uiteenlopende stijlen, waarbij we ook aandacht besteden aan het aanbod in grotere of juist kleinere maten. Zeker weten dat u naar huis gaat met iets moois!

Heeft u zin in uitgebreid winkelen? Dan nemen we graag de tijd voor u, onder het genot van een kopje koffie of thee. Heeft u meer haast? Ook geen probleem: aan de hand van uw voorkeuren hangen we vast persoonlijk voor u samengestelde sets klaar, zodat u snel kunt slagen.

Kortom: Daily staat garant voor slagen in uniek zwart!