DAILY Women's Wear

Menu

Sneakerdresses

SPRING/SUMMER 2023

De oprichters van Sneakerdresses hadden al jarenlange ervaring binnen de fashion branche, toen ze in 2019 de ‘stoute’ sneakers aangetrokken en het merk Sneakerdresses lanceerden.

Waar het begon met een klein rekje jurken, heeft Sneakerdresses inmiddels volwaardige collecties met comfortabele en sportieve items. Prachtig uitgewerkte kledinstukken, waarin u optimaal kunt bewegen en waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan.

De no nonsens collecties met een twist en perfecte pasvormen, moeten bij iedere vrouw voor een smile zorgen 😊 Het motto van Kristel, founder en creative is dan ook ; “IF YOU LIKE IT, WEAR IT!” Kortom vrouwen inspireren zich goed te voelen, no matter what !

Bij Daily zijn we erg blij met dit merk, omdat het met zijn no nonsens uitstraling past voor elk moment van de dag. Of het nu sportief, zakelijk, stemmig of feestelijk moet zijn. Precies waar we bij Daily voor staan. De comfortabele fitting van de heerlijke materialen (vooral tricot viscose stretch) zorgt ervoor dat u moet oppassen dat u uw outfit nooit meer uit wilt doen! Een trendy, vrouwelijke uitstraling via comfortabel zittende kleding, afgestyled met een stoere vegan leather tregging en sneaker of trendy schoen.

Categories:   Merken