DAILY Women's Wear

Menu

 

Uitgesproken Daily! ⭐⭐⭐ Oktober = Daily V.I.P. Maand! ⭐⭐⭐

Oktober staat voor de deur en dat betekent dat de D weer in de maand zit: Daily V.I.P. maand! Met veel plezier showen we u dan graag onze sprekende, nieuwe najaars- & wintercollecties!

UITGESPROKEN DAILY!

We horen van onze klanten vaak terug dat ze bij Daily altijd goed slagen voor nét even dat andere zwart, dat uitstijgt boven de massa. Daarom draagt de komende V.I.P. maand de titel Uitgesproken Daily! Onder dat thema laten we u graag zien hoe u een onderscheidende outfit kunt samenstellen door een combinatie van rijke materialen met stijlelementen als losse collen, mouwtjes en kragen.

V.I.P. MAAND OKTOBER

U bent de hele maand oktober van harte welkom om uw €25,- V.I.P. korting* te komen verzilveren, maar op 4 momenten maken we het éxtra gezellig tijdens een intiem V.I.P. moment:

VERLOTING

Interesse? Het aantal plaatsen is beperkt, dus we werken hiervoor op reservering. Dat kan via een mailtje door hierboven de show van uw keuze aan te klikken. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook: 0314 34 66 25.

Tot slot verloten we aan het eind van de maand gewilde prijzen onder alle ingeleverde kaarten, waaronder een Daily kledingcheque! Dat alles maakt een bezoekje aan onze winkel tijdens V.I.P. maand oktober meer dan de moeite waard, toch?

We kijken er naar uit u te mogen ontmoeten. Dus tot gauw?

Christel, Petra, Wieteke, Monique & Emmy

Categories:   Nieuws

Tags: