DAILY Women's Wear

Menu

𝓕𝓵𝓸𝔀! ⭐⭐⭐ Maart = Daily V.I.P. Maand! ⭐⭐⭐

De lente zit weer in de lucht en we hebben bij Daily Women’s Wear prachtige nieuwe collecties ingekocht. We staan te popelen om deze aan u als V.I.P. klant te laten zien en daarom is de hele maand maart bij ons Daily V.I.P. maand!

𝓕𝓵𝓸𝔀!

Onder het thema Flow! laten we u aan de hand van onze nieuwe voorjaars- & zomercollectie graag zien hoe u zich de komende seizoenen prima zonder kleur maar vol zonnige energie kunt stylen. Met natuurlijke materialen in zwart/wit, stoere leeraccenten en originele accessoires die uw garderobe boven de massa uit laten stijgen. Succesvol flaneren verzekerd!

V.I.P. MAAND MAART

U bent de hele maand maart van harte welkom om uw €25,- V.I.P. korting* te komen verzilveren, maar iedere donderdagavond maken we het éxtra gezellig tijdens een intieme V.I.P. avond!

* Geen kortingskaart per post ontvangen? Geen probleem, bij uw komst naar de winkel maken we dat graag voor u in orde.

Onder het gemoedelijke genot van een hapje en een drankje krijgt u op dan in besloten setting meer uitleg over de collectie via modeflitsen en/of vertegenwoordigers van onze mooie merken. En als dank voor uw bezoek gaat u na afloop met een leuke attentie naar huis.

We hebben de volgende avonden op de planning staan:

Interesse? Het aantal plaatsen is beperkt, dus we werken hiervoor op reservering. Dat kan via een mailtje door hierboven de show van uw keuze aan te klikken. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook: 0314 34 66 25. Als u meer wilt weten over de merken zelf, klik dan op de merknaam.

VERLOTING

Tot slot verloten we aan het eind van de maand gewilde prijzen onder alle ingeleverde kaarten, waaronder een Daily kledingcheque! Dat alles maakt een bezoekje aan onze winkel tijdens V.I.P. maand maart meer dan de moeite waard, toch?

We kijken er naar uit u te mogen ontmoeten. Dus tot gauw?

Christel, Petra, Wieteke, Monique & Emmy

Categories:   Nieuws

Tags: